Όροι χρήσης του Υλικού

  • Home
  • Όροι χρήσης του Υλικού

Ο κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα www.e-likotaksis.com αυτομάτως αποδέχεται τους κάτωθι αναγραφόμενους όρους:

Όλο το περιεχόμενο του www.e-likotaksis.com στο οποίο περιλαμβάνονται διαδραστικές ασκήσεις, φύλλα εργασίας σε μορφή pdf, εκπαιδευτικές αφίσες και ασκήσεις σε μορφή pdf, το εκπαιδευτικό υλικό για τις μαθησιακές δυσκολίες, το υλικό για τον δάσκαλο και τα cliparts κ.α. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαδικτυακού τόπου. Συνεπώς, κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει συνολικά ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, διαπραγμάτευσης, τροποποίησης, μετάδοσης ή/ και διανομής με κάθε τρόπο. Το υλικό του ιστοτόπου διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Eπιτρέπεται σε άλλους διαδικτυακούς τόπους ΜΟΝΟ η αποσπασματική αναδημοσίευση εκπαιδευτικού υλικού/αρχείου/εικόνας (ένα ή δύο αρχεία), με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τους σχετικούς υπερσυνδέσμους που ανακατευθύνουν στο www.e-likotaksis.com. Απαγορεύεται η αναμετάδοση και κοινοποίηση υπερσυνδέσμων που οδηγούν σε απευθείας προβολή και αποθήκευση/download των αρχείων. Το υλικό διατίθεται αφιλοκερδώς για μη εμπορική προσωπική χρήση (στη σχολική τάξη ή για επιπλέον εξάσκηση στο σπίτι).

Για οποιαδήποτε λάθη, παραλείψεις ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση κάθε είδους περιεχομένου που αναρτάται ή γίνεται διαθέσιμο με κάθε τρόπο από τους άλλους χρήστες/μέλη/αναγνώστες δεν ευθύνεται το www.e-likotaksis.com.

Back to top